Lady Sovereign - takový hip hop beru!

17.01.2010 20:14

Lady Sovereign jsem objevila naprosto náhodou a přitáhla mou pozornost k hudebnímu stylu  Hip hop, který jsem doposud vytěsňovala ze svého  hudebního povědomí. Vyjma dvou svérazně výrazných  českých raperek jménem Čoko Voko.

A jen jsem přijala za své album Jigsaw, tak jsem se dočetla o upadající kvalitě rapperky, kterou napsal renomovaný kritik této hudby Karel Veselý. (aktuálně)
Ale kritici míní a její fanklub cítí jinak, většině fanoušku je 12 - 14 let. Ale mně se taky líbí.
 
Taky jsem netušila, že Lady Sovereign koncertovala  v létě 2009 v Hradci Králové a asi to tam dost rozpálila, její kopnutí do plechovky piva  s následným pádem rozpitvali v tisku.

i v tomto  rozhovoru

 

Střípky ze života

Show Davida Lettermana. ( 23. října 2006) V  Show Davida Lettermana musela změnit text písně  "Love Me Or Hate Me"  z  "if you hate me, then fuck you" ("jestli mne nenávidíš, běž do prdele")  na  "if you hate me, then I hate you" ("jestli mne nenávidíš, pak tě taky nenávidím").

Konflikt s koblihou. Andrew Bancroft  známý jako  "Jelly Donut" se v kostýmu koblihy pokusil narušit koncert  Lady Sovereign, ta po něm hodila drink a plivla na něho. Ochranka ho vyprovodila ven. video zde

Zamčené v koupelně páchaly nemravnosti. Lady Sovereign a Katy Perry se v dubnu 2009 údajně sblížily v koupelně. Je toho plno v tisku.

Arogantní hvězda? Opilá Lady Sovereign zazpívala jednu píseň a  přerušila koncert  v Easy Street Records (Seattle, USA). video zde

 Pokuta za plivnutí (září 2009). Britská raperka Lady Sovereign musí zaplatit 400 australských dolarů za to, že naplivala jednomu vyhazovači v nočním klubu do tváře. Jen několik hodin po příletu do Austrálie, kam odcestovala na hudební   Parklife festival, se poprala na záchodcích v nočním klubu s několika bodyguardy, kteří se ji snažili za její chování vykázat a jednomu z nich  plivla do tváře. Soud řekl, že "plivnutí mělo vážné zdravotní následky" a dal jí peněžitou pokutu. Polovinu peněz dostane vyhazovač jako kompenzaci.

Big brother. Lady Sovereign účinkuje v Big Brother, ale ne s valným úspěchem. Celebrity Big Brother 2010 (UK).

 

Ale kdo se chce s čtyřiadvacetiletou  Suverénkou seznámit blíže, tady má nejvýživnější kanál jejích videí.


—————

Zpět